Roses Comerç i Creu Roja decidits a que tots els nens de Roses tinguin la seva joguina (nova) de Reis

Roses Comerç

Jordi Segura i Miquel Gotanegra durant la presentació de la Campanya de Nadal

Roses Comerç sortejarà un viatge al Carib durant la campanya de Nadal

Roses Comerç
Jordi Segura i Miquel Gotanegra durant la presentació de la Campanya de Nadal

Roses Comerç  llença la seva campanya de Nadal ambv el lema ‘La solidaritat, un bon regal’ “i ho fem perquà aprofitant la difusió mediática de la nostra entitat volem impulsar conjuntament amb la Creu Roja una recollida de joguines amb l’objectiu que cap nen o nena de Roses es quedi sense una joguina de Reis”, ha afirmat Miquel Gotanegra, president de Roses Comerç.

Una recollida de joguines que presenta una novetat respecta a l’any passat, per exemple, que “les joguines han de ser noves, que cada petit obri la seva joguina i tingui la il·lusió de que l’estrena ell”, ha manifestat el president de Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries, Jordi Segura.

Les joguines han de ser noves i tampoc  han de funcionar amb piles. Unes condicions que s’han posat aquest des de Creu Roja donada l’experiència d’altres anys, quan havien rebut joguets fets malbé.

Les joguines s’hauran de portar els matins de dilluns a divendres a “l’edifici que hi ha a la cruïlla entre la Rambla Riera Ginjolers i carrer Girona, a tocar al safareig municipal”, ha remarcat Segura

Res de diners, enguany un viatge al Carib

Roses ComerçEnguany no hi haurà diners a la campanya de Nadal de Roses Comerç, “ni 6.000 euros, ni 3.000, sortejarem un viatge. Com sabem que en aquests temps de crisi la gent ho té molt difícil per viatjar, hem decidit sortejar un de gran al Carib, a la Rivière Maya durant 8 dies per a dues persones en un hotel de 4 estrelles”, ha anunciat Gotanegra.

El sorteig es farà entre totes les persones que hagin comprat durant la campanya en algún dels establiments associats a Roses Comerç i hagin omplert tots els apartats “tots, sinó no será valid”, de les butlletes que repatiran els comerços.

La campanya per optar al viatge al Carib començarà el 2 de desembre i acabarà el 6 de gener de 2014, i el sorteig es farà davant de notari entre els diez 7 i 17 de gener.

Concurs de dibuixos i frases

En el marc de la campanya es farà un concurs adreçat a nens i nenes d’11 anys. Serà un concurs de dibuixos solidaris relacionats amb l’època nadalenca i un altre de frases curtes amb relacionades amb el lema escollit: ‘La solidaritat, un bon regal’.

Els dibuixos i frases s’hauran d’enviar al correu acor@acoroses.com, i els guanyadors formaran part dels rètols que es dissenyin per a la campanya de Nadal de l’any viennt.

Per fomentar la participación dels joves artistes es farà una campanya de difusió per les escoles de primària de la Vila de Roses.