Roses Comerç farà un estudi per millorar el servei als turistes

Roses Comerç

Els informadors turístics de Roses Comerç

A través del servei d’informadors turístics a peu de carrer l’entitat recollirà l’opinió dels visitants

Roses Comerç
Els informadors turístics de Roses Comerç

A banda de donar informació als visitants sobre l’oferta comercial i turística que hi ha al municipi de Roses i el seu entorn i de les activitats que s’hi poden fer, aquesta temporda el els informadors turístics a peu de carrer de Roses Comerç també recolliran les impressions dels turistes amb l’objectiu de fer un estudi per tal de millorar el servei.

El servei d’informadors turístics a peu de carrer, s’ha posat en marxa aquest mes de juliol i s’allargarà fins a finals d’agost. La plantilla està formada per dues persones que recorren Roses atenent els visitants en català, castellà, francès i anglès.
Els informadors duran una tableta on recolliran les impressions, mancances i les queixes que els facin arribar els visitants per tal que es puguin solucionar el més ràpid possible. I a final de temporada es durà a terme un estudi amb l’objectiu de millorar el servei. Aquesta actuació s’emmarca en “la voluntat de l’entitat d’anar millorant l’atenció als visitants i el servei que se’ls hi ofereix en la línia del camí de l’excel.lència ”, segons ha destacat Miquel Gotanegra, president de Roses Comerç.

El servei d’informadors turístics a peu de carrer de Roses Comerç es complementa amb el Punt d’informació de l’Estació Nàutica Roses- Cap de Creus que es va obrir el passat 19 de juny on es recullen dades dels visitants per conèixer amb detall el perfil dels turistes i potenciar la promoció. El Punt d’informació, que estarà obert fins el 13 de setembre, està atès per dues persones que ofereixen atenció en anglès, francès, català i castellà. L’objectiu és facilitar informació del municipi de Roses i del seu entorn, dels associats de l’Estació Nàutica i de Roses Comerç, i comercialitzar els tiquets dels productes i activitats.