Roses Comerç, l’Estació Nàutica i el Mercat Cobert es tornen a unir per regalar Nadal

Campanya de Nadal a Roses

Comerciants de Roses i paradistes del Mercat Cobert repartiran 5.000 euros en premis en la campanya de Nadal

Campanya de Nadal a RosesRoses Comerç, l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i l’Associació de comerciants del Mercat Cobert de Roses s’han unit  per impulsar, per segon any consecutiu, la campanya “Aquest Nadal comprar a Roses té premi” que té per objectiu promocionar i estimular les compres al municipi. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses i la Generalitat de Catalunya.

Els 240 establiment associats a Roses Comerç i a l’Estació Nàutica i la quinzena de botigues del Mercat Cobert de Roses s’han adherit a la campanya que es durà a terme durant tot el mes de desembre i fins el 6 de gener.

5.000 euros en premis

Es repartiran 5.000 euros en premis que els clients de Roses Comerç i de les botigues del Mercat  Cobert de Roses podran aconseguir amb les seves compres a través de les targetes rasques . Els comerciants regalaran als seus clients les targetes rasques per les compres realitzades a partir d’un import mínim que marcarà cada establiment  en funció del seu producte. S’han elaborat un total de 25.000 targetes rasques que contenen un miler de premis per un import de 5  euros que s’hauran de gastar al mateix establiment on s’hagi efectuat la compra.

L’Associació de Comerciants de Roses ha editat un vídeo per promocionar la campanya a través del cinema, televisió i xarxes socials.

Campanya solidària en favor del Casal de Nadal de l’Associació Tramuntanets

Des de fa uns anys l’Associació de Comerciants de Roses i l’Estació Nàutica dediquen durant l’època de Nadal una atenció especial cap als col·lectius que necessiten ajuda. És per això que per segon any consecutiu i en el marc de la campanya de Nadal s’ha decidit, conjuntament amb la Caixa, col·laborar en el finançament del casal de Nadal que organitza cada any l’Associació Tramuntanets de Roses per a nens i joves discapacitats físics, sensorials i psíquics. En anteriors edicions es va fer una recollida solidària de  joguines per sumar esforços amb Creu Roja i un aportació de productes de menjar per al Banc dels Aliments.

Concurs d’aparadors

Paral·lelament a la campanya es durà a terme del 5 al 31 de desembre un concurs d’aparadors de Nadal. El guanyador, que es donarà a conèixer el 2 de gener, es decidirà per votació popular i serà l’aparador de comptabilitzi més likes a través del facebook de l’Associació.