Roses Comerç s’adhereix al sistema de fidelització Empordà Card

Empordà Card

Els comerços de Roses i Llançà se sumen al sistema Empordà Card de Figueres i l’objectiu és arribar a uns 10.000 usuaris al 2017

Empordà CardL’Associació de Comerciants de Roses (Roses Comerç) i la de Llançà s’han adherit al sistema de fidelització Empordà Card, un software que permet interactuar amb els usuaris i millorar la seva experiència de compra i que es valora com a una eina molt útil per dinamitzar comercialment i turísticament la comarca. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme amb el suport de l’àrea de promoció econòmica de la Diputació de Girona que aquest 2016 va llançar una línia d’ajuts a les entitats del comerç professionalitzades de les comarques gironines.

Actualment, i després d’un any de treball, el sistema compta amb uns 40 establiments adherits de la ciutat de Figueres i més de 1500 usuaris ja disposen d’aquesta targeta. Amb l’entrada en el projecte de les entitats comercials de Roses i Llançà es treballarà amb un pla d’accions conjunt perquè a la comarca se superin els 200 establiments i es pugui arribar als 10.000 usuaris d’Empordà Card durant el 2017. La finalitat és que aquest sistema sigui una eina útil per a tots els establiments comercials de la comarca i no es descarta que en un futur s’hi adhereixin entitats d’altres municipis.

Empordà Card és un sistema de fidelització per poder treballar en el sector comercial en termes del que en les grans empreses es coneix com a Big Data. El programa, desenvolupat des de i per al sector del comerç de centres comercials urbans, permet captar les dades de clients i a partir d’aquí fer-ne uns tractaments i o filtratges per a comunicar-se amb els usuaris i aconseguir que aquests millorin la seva experiència de compra.

La recent adhesió en aquest sistema per part de l’Associació de Comerciants de Roses (Roses Comerç) i de l’Associació de comerciants de Llançà suposa un nou impuls en el projecte iniciat fa un any des de Figueres.

A través de la web d’Empordà Card tant els establiments com els usuaris podran està informats dels detalls. Juntament a aquesta eina per a la gestió empresarial i privada de foment a la fidelització, Empordà Card també anirà comptant amb serveis municipals de caràcter preferent amb l’ús d’aquesta targeta, ja que el projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Figueres. També està previst parlar amb els consistoris dels nous municipis adherits.

Empordà Card comptarà amb innovacions de forma continuada i durant el 2017 els usuaris ja podran fer totes les seves gestions a través de l’APP mòbil.

El projecte s’anirà introduint en els diferents municipis a través de la formació i mitjançant diferents campanyes de captació d’oferta i demanda.