Roses Comerç se solidaritza amb el Centre de Distribució d’Aliments de la Vila durant la campanya de Nadal

Campanya de Nada de Roses Comerç
Pere Bohigas, responsable del Centre de Distribució d'Aliments i Miquel Gotanegra, president de Roses Comerç

Com cada any se sortejarà un viatge, en aquesta ocasió per a tota la família, per anar a Disneyland Paris entre els clients de Roses Comerç

Campanya de Nada de Roses Comerç
Pere Bohigas, responsable del Centre de Distribució d’Aliments i Miquel Gotanegra, president de Roses Comerç

Roses Comerç ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal amb la mirada posada en les persones més necessitades de la població. És per això que aquest any s’ha decidit, conjuntament amb la Caixa, col·laborar amb el Centre de Distribució d’Aliments, CDA, de Roses i fer una aportació de productes de menjar a aquesta entitat. La campanya de Nadal inclou també el sorteig d’un viatge per a una família entre totes les persones que comprin en alguns dels establiments associats a Roses Comerç. El sorteig d’aquest viatge s’emmarca en l’Any del Turisme Familiar que se celebra aquest 2014.

Aportació de menjar al Banc dels Aliments

Roses Comerç farà una compra d’aliments com ara llet, oli, sucre, llegums, arròs, pasta, farina i llaunes, entre altres, i els portarà a la seu del Banc dels Aliments de Roses per tal que es puguin distribuir entre les persones més necessitades de la població. La crisi està causant estralls a moltes famílies i cada vegada són més les persones que han de recórrer als Banc dels Aliments per poder menjar. Per aquest motiu Roses Comerç, conjuntament amb la Caixa, s’han volgut solidaritzar un cop més amb les persones que ho estan passant malament, conscient de la importància de la responsabilitat social de les empreses i la necessitat de sumar esforços amb entitats solidàries com el Banc dels Aliments.

Sorteig d’un viatge per a una família

L’Associació ha optat també per sortejar un viatge per a una família a Disneyland Paris entre els clients que facin compres en algun dels establiments associats a RosesComerç. Cada cop hi ha més gent que no es pot permetre anar de viatge en les actuals circumstàncies econòmiques i menys marxar lluny de casa i per aquest motiu s’ha volgut aprofitar la campanya de Nadal per fer un regal especial als clients dels comerços rosincs . El viatge serà de 4 dies per a una família de quatre persones ( dos adults i dos nens) en època de temporada baixa de la destinació. El premi inclou, a banda del viatge, l’allotjament, esmorzar i entrades al parc. Per dur a terme el sorteig, es repartiran butlletes perquè els clients puguin omplir-les amb les seves dades en el moment de fer una compra. La campanya per al sorteig començarà el dia 1 de desembre de 2014 i acabarà el 6 de gener de 2015 i el sorteig es farà entre els dies 7 i 17 de gener del 2015.

Les bases del sorteig i el llistat de comerços associat es poden consultar a www.acoroses.com