Roses Comerç tanca la temporada de rebaixes amb la Fira Estiu

Tindrà lloc el diumenge 26 d’agost a la Plaça Catalunya

L’associació Roses Comerç tancarà la temporada de rebaixes amb la Fira Estiu 2012, que tindrà lloc el proper diumenge 26 d’agost a la Plaça Catalunya.

La jornada comptarà amb trenta parades; de les quals 27 correspondran a comerciants adherits a Roses Comerç -que oferiran els productes de la temporada d’estiu a preus molt rebaixats- una altra serà una carpa informativa de Roses Comerç i Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, una altra oferirà tast de vins i l’última l’ocuparà “la Caixa” per a informar sobre la targeta comerç a través del conveni que l’entitat bancària manté amb Comerç Roses.

La fira estarà oberta de 10 del matí a 11 de la nit i durant tot el dia l’associació juvenil de recent creació RosesFest animarà la jornada amb actuacions de Dj’s i amb un speaker, que informarà dels guanyadors dels sortejos que s’aniran fent. També hi haurà inflables perquè els més petits puguin passar una estona divertida.

La Fira estiu està organitzada per Comerç Roses i compta amb la  col·laboració de RosesFest, Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Ajuntament de Roses i el patrocini de “la Caixa”.