Roses commemora el Dia Internacional de les Dones el 5 de març

Dia Internacional de la Dona

Dimecres 5 de març, a les 20:30 hores, l’Ajuntament de Roses organitza una programació especial per commemorar del Dia Internacional de les Dones

Dia Internacional de la DonaEl primer acte previst és la inauguració de la mostra allotjada al mateix Teatre Municipal de Roses que porta per títol ‘Dones d’empresa’. Aportada per l’Institut Català de les Dones, l’exposició fa visibles les aportacions històriques de les dones a l’activitat empresarial de Catalunya, donant a conèixer les habilitats d’un conjunt d’empresàries que, cadascuna en el seu terreny, van desenvolupar les seves particulars formes de lideratge i van contribuir, així, a enriquir l’activitat econòmica del país.

Entrevista a Teresa Seseras

L’acte central de la jornada consistirà en una entrevista que el llibreter i promotor cultural Guillem Terribas (Llibreria22), realitzarà a l’advocada rosinca Teresa Seseras. Al llarg de la seva trajectòria professional, Seseras ha estat la primera Defensora del Ciutadà de l’Ajuntament de Girona i la primera dona que va exercir a l’Audiència de Girona.

Com a tancament de l’acte, tindrà lloc la lectura del manifest institucional de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, reconeguda per l’ONU i que se celebra el 8 de març de cada any.