Suquet de peix de Rose

Roses commemora el Dia Mundial de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia
El poeta empordanès, Enric Casasses participant en la commemoració del Dia Mundial de la Poesia a la biblioteca de Roses

Un recital poètic organitzat per l’Ajuntament de Roses va ser l’acte principal per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia
El poeta empordanès, Enric Casasses participant en la commemoració del Dia Mundial de la Poesia a la biblioteca de Roses

Per tercer any consecutiu Roses va commemorar el Dia Mundial de la Poesia. Divendres a l’Espai Z de la Biblioteca de Roses es va celebrar un recital poètic per part de rosincs i rosinques que van portar a terme la lectura de poesies de diferents autors. Un recital organitzat pel departament de Cultura de l’Ajuntament que sota el títol ‘Març de Paraules’ va ser encetat pel poeta empordanès Enric Cassases que, recitant uns quants del seus poemes, va trencar el gel alhora de participar per part dels assistents a les diferents lectures.

I ahir dissabte, l’hora de l’Hora del Conte va estar dedicada a la poesia, “on els més petits van poder llegir i escoltar poesia”, i al llarg d’aquesta setmana “continuarem commemorant el Dia Mundial de la Poesia, “així els nens que vulguin podran escriure la seva poesia que després poden portar a la biblioteca per ser enganxades al vidre perquè les pugui llegir tothom”, va destacar el regidor de Cultura de Roses, Marc Danès.

El Dia Mundial de la Poesia se celebra el 21 de març des de l’any 1999, quan ser proclamat per la Conferència General de la UNESCO.