Roses es compromet amb la seva gent gran

“+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”

Moment de la presentació dels resultats del programa “+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”

El regidor de Benestar Social de Roses, Marc Danès, assegura que s’atendran les necessitats posades de manifest de la gent gran de Roses en el programa “+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”

“+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”
Moment de la presentació a  CA l’Anita de Roses dels resultats del programa “+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”

La passada setmana, Roger López, tècnic de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà va presentar a Ca l’Anita els resultats del projecte “+60Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”, que s’ha desenvolupat en 7 municipis del territori, Roses, Borrassà, Castelló d’Empúries, L’Escala, La Jonquera, Llançà i Vilafant, amb l’objectiu de definir quines polítiques i iniciatives locals calen per fomentar un envelliment digne i quines necessitats té la gent gran d’avui dia.

I entre les demandes dels rosincs i rosinques que van participar en aquest programa hi són “que tornés el servei de bus urbà, que s’arrangessin diferents voreres de determinats carrers i places del municipi, i que la gent gran hi participi més tant en les decisions del poble com en les activitats de lleure i de formació, així com que s’organitzin conferències destinades a ells, entre d’altres peticions”, va afirmar el regidor de Benestar Social, Marc Danès, el qual va remarcar que “el nostre compromís és atendre totes aquestes peticions per a que en el temps més breu possible siguin una realitat”.

Així mateix, Danès, també va assegurar que l’Ajuntament faria d’interlocutor, si fos necessari, davant d’altres administracions d’àmbit comarcal, provincial o nacional per tramitar les queixes i/o propostes de la gent gran de Roses.