Roses coneix les tendències del sector creuerístic a l’International Cruise Summit de Madrid

Temporada de creuers rècord

El veler de luxe Club Med 2 fondejat a la badia de Roses el passat mes de maig

L’International Cruise Summit és un congrés del sector creuerístic mundial

Sector creuerístic
El veler de luxe Club Med 2 fondejat a la badia de Roses

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens, ha assistit aquesta setmana a Madrid al congrés International Cruise Summit, que enguany celebra la seva cinquena edició reunint els principals professionals de l’estat i internacionals de la indústria turística de creuers. El congrés concentra tota l’experiència i coneixement sobre el sector creuerístic i els principals protagonistes d’una indústria que segueix donant mostres de creixement.

En el cas d’Europa, el mercat dels creuers segueix creixent no tant sols com a emissor sinó també com a destinació mundial. Les navilieres seguiran apostant per Europa en general i per Espanya en particular, tot i així, cal aprofundir en el coneixement del sector: la seva estratègia, tendències, desenvolupament i logística. A l’ICS 2015 es debat sobre el present i el futur d’una indústria que ha acollit el passat any a més de 21 milions de passatgers a tot el món.

El congrés abordarà enguany temes com el present i futur de la indústria dels creuers a Europa i al Mediterrani. Neil Palomba, president de la companyia Costa Creuers, serà entrevistat, i es parlarà sobre diversos temes com el futur de les operacions portuàries, els ingressos d’una línia de creuers i de la indústria, les despeses que suposa per a la destinació i els seu impacte econòmic, Barcelona com a destinació, així com sobre el mercat d’origen espanyol, els seus passatgers, la venda de vacances en el creuer, el procés de venda i la industria turística de creuers vers la indústria del turisme i creació de noves destinacions de creuers.

Roses ha volgut estar present en el congrés de referència del sector per conèixer de primera mà i de l’experiència i coneixement dels principals professionals, quines són les darreres tendències i projectes d’èxit del mercat creuerístic.