Roses convoca als vilatans per netejar les seves platges

Neteja de les platges de Roses

En aquest estat ha deixat el temporal Glòria la platja de Les Botxes de Roses

L’Ajuntament de Roses impulsa una convocatòria voluntària per netejar les platges, molt malmeses i brutes com a conseqüència del temporal Glòria

Ha passat el temporal. Glòria ha marxat, però ha deixat les platges del litoral català molt malmeses. En alguns casos, fins i tot, ja no hi ha platja , com és el cas de la de La Punta de Roses.

I ciutadans de moltes poblacions del litoral de Catalunya van decidir que serien ells mateixos els que s’afanyarien en recollir amb les seves mans la ingent quantitat de brossa i deixalles que va deixar el temporal Glròria.

Un iniciativa a la que es vol sumar Roses, i per això l’Ajuntament ha convocat als seus vilatans per a que donin un cop de mà netejar cada una de les platges de la costa rosinca.

Així, per demà dilluns, 27 de gener, s’ha citat a la ciutadania a les 16 hores per netejar la primera platja, que serà la de Les Botxes (que molts vilatans coneixen com la del Si Us Plau).

Es tractarà de recollir durant un parell d’hores, fins les 18, tota la brossa, residus marins i d’altre tipus de deixalla que pugui haver-hi, i això fer-lo cada dia amb una platja.