Roses crea un Fòrum d’Oportunitats dirigit als emprenedors

Fòrum d’Oportunitats de Roses

Un cicle de 3 xerrades culminarà amb el Fòrum d’Oportunitats per posar en contacte als emprenedors de Roses

Fòrum d’Oportunitats de RosesPromoció Econòmica de Roses posa en marxa un cicle de tres xerrades dirigides als emprenedors. La primera, sota el títol ‘Com crear una empresa sense diners’ es portarà a terme el proper 27 de gener, i s’iniciarà a les 16 hores. La segona tindrà lloc el 24 de febrer, sent l’hora d’inici a les 16:30 hores, i consistirà en com fer una presentació d’un projecte empresarial de forma efectiva, coherent i àgil. Una sessió que porta per títol “Com fer una presentació efectiva”.

Aquestes primeres dues sessions es portaran a terme a la Sala de Formació de Promoció Econòmica, ubicada al c/ Madrid, 1 (a sobre de l’Oficina de Turisme).

I la tercera, que es portarà a terme al Teatre Municipal durant el matí del 16 de març, i que culminarà aquest cicle dirigit als emprenedors.  serà el Fòrum d’Oportunitats, iniciativa pensada per fer front a la crisi, i per tant, a la falta de finançament per tirar endavant un projecte de negoci.

El Fòrum d’Oportunitats vol esdevenir un “punt de trobada entre diferents emprenedors amb un projecte empresarial al cap per tal que puguin interactuar per trobar un punt en comú que permeti engegar la seva idea de negoci”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

Com és evident aquestes 3 xerrades van dirigides “a totes les persones que han pensat o pensen en crear la seva pròpia empresa, independentment de la seva edat, i que no poden per manca de recursos, o bé per no saber com fer-ho, en definitiva, està dirigit a gent que té una idea i vol tirar-la endavant ”, ha afirmat Llorens.

Fòrum d’Oportunitats, iniciativa amb èxit en d’altres poblacions

El Fòrum d’Oportunitats és una iniciativa que porta desenvolupant-se fa uns 7 anys a Figueres i uns 3 a Olot, i en totes dues capitals de comarca ha obtingut “força bon resultat perquè els emprenedors troben una sortida al seus projectes que acaben tirant endavant”, ha destacat el regidor de Promoció Econòmica de Roses.

Diferent a d’altres anys

Aquest Fòrum d’Oportunitats marca la diferència respecte a anys anteriors, quan també es van organitzar a Roses xerrades d’aquests tipus, dirigides als emprenedors, sobre com crear una empresa sense diners, i que no van tenir un resultat satisfactori, ja que “amb aquest Fòrum d’Oportunitats volem tancar el cercle per a que la gent, tot el que après en les dues primeres sessions, ho pugui posar en practica i trobar solucions a les seves mancances amb l’ajuda d’altres emprenedors”, ha explicat Fèlix Llorens.

Inscripcions

Els interessats en poder assistir a les dues xerrades i al Fòrum d’Oportunitats han de dirigir-se al Servei d’Atenció al Ciutadà, SAC, de l’Ajuntament de Roses (plaça Catalunya, nº 12).