Roses deixa de cobrar la llar d’infants i el servei de transport escolar, i retornarà el 50% dels rebuts de març

Casal d'estiu de les llars infants de Roses
Pati de la llar d'infants municipal Cavallet de Mar de Roses / Foto: Arxiu

Els padrons dels rebuts corresponents a les llars d’infants municipals i el servei de transport escolar, deixen de cobrar-se a Roses fins a nou avís

L’Ajuntament de Roses no girarà a les famílies els rebuts del mes d’abril de les llars infants municipals El Cavallet de Mar i El Franquet, així com del  transport escolar.
A més, s’ha acordat retornar d’ofici l’import corresponent al 50% dels rebuts del mes de març per aquests dos conceptes. 

Així ho ha manifestat aquest matí, el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, afirmant que “des de l’Ajuntament estem treballant en l’establiment de les mesures fiscals necessàries per fer front a l’actual situació provocada per la crisi sanitària pel Covid-19, que en molts casos comporta també importants greuges econòmics a les famílies”. El tancament dels centres escolars des del passat 13 de març, ha motivat que el consistori hagi decidit anul·lar el cobrament de rebuts de llar d’infants municipal i transport escolar fins que es retorni a la normalitat. 

Pel que fa als pagaments ja realitzats per les famílies durant el mes de març, s’ha acordat la devolució, d’ofici, del 50% de les quotes pagades. D’aquesta manera, sense necessitat que els usuaris facin cap tipus de sol·licitud ni tramitació, l’Ajuntament retornarà el 50% dels imports abonats. Aquestes devolucions es faran directament als comptes des d’on es van realitzar, a partir de la segona setmana d’abril.