Roses deixa el seu cementiri i els voltants guarnits per rebre als visitants el dia de la festivitat de Tots Sants

Festivitat de Tots Sants
Ornamentació floral en diferents indrets del cementiri de Roses

Festivitat de Tots Sants, dia per recordar i honorar als nostres difunts

Festivitat de Tots Sants
Ornamentació floral en diferents indrets del cementiri de Roses

La festivitat de Tots Sants, 1 de novembre, és el dia que més visites reben els cementiris de Catalunya, ja que milers de persones van a honorar als seu difunts. Per aquest motiu, els ajuntaments de cadascuna de les poblacions, ja sigui un capital de gairebé 2 milions d’habitants com d’un poble de 200 veïns. Tots els ajuntaments de cadascuna de les poblacions engalanen el seu Camp Sant per aquesta data. I l’Ajuntament de Roses, “tot i que el nostre cementiri està ben endreçat i curós durant tot l’any en comparació a d’altres poblacions, ja que hi ha dues persones destinades a aquest objectiu, durant aquest darrers dies s’han col·locat uns parterres en diferents punts per tal de fer-lo, si cal, més acollidor durant el dia de Tots Sants, festivitat adient per fer un visita als ésser estimats que ja no hi són amb nosaltres”, ha manifestat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

Unes tasques d’endraçament del cementiri de Roses realitzades per Rosersa “i una empresa externa, Bartra, dedicada a arranjar tot allò que es va malmetre durant les darreres pluges”, va dir Fernàndez.

Els rosincs i rosinques que s’apropin diumenge al cementiri veuran grans canvis a la seva entrada, ja que com vam avançar dimarts, la zona verda del seu voltant ha estat totalment renovada.