Roses és un dels més de 600 municipis que fins al moment donen suport al Govern de la Generalitat per la celebració del referèndum de l’1-O

Llei del Referèndum

Montse Mindan en el moment de signar el decret d'alcaldia en suport del Referèndum de l'1-O

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, signa un decret de suport a la Llei del Referèndum de l’1-O

Llei del Referèndum
Montse Mindan en el moment de signar el decret d’alcaldia en suport del Referèndum de l’1-O

Roses ha mostra al llarg d’aquesta legislatura en reiterats plens el seu posicionament en favor de les actuacions que promogudes per l’Assemblea Nacional de Catalunya i l’AMI, l’Associació de Municipis per la Independència.

I ahir, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va rebre una carta, a l’igual que la resta de 947 alcaldes de Catalunya, del Govern de la Generalitat, on s’especificava que els Ajuntaments han de cedir els locals que normalment són punts de votació perquè també ho siguin l’1 d’octubre, data de la convocatòria del referèndum d’independència.  Una carta que en la que s’ha de respondre en 48 hores per respondre si així ho faran o bé si fan al·legacions.   

I Montse Mindan, afegint-se als més de 600 alcaldes/alcaldesses va contestar-la afirmativament, “informant que disposem dels col·legis electorals de sempre per a que la gent pugui fer el que dret a llei tenim tots, i que és l’oportunitat d’anar a votar”.
I d’altra banda també va rebre una altra comunicat, en aquest cas de l’AMI, entitat de la que Roses forma part, per a que donés institucionalment suport al referèndum de l’1-O a través d’un decret d’alcaldia. Un decret que deixa constància “del  ple suport al referèndum d’autodeterminació i que s’ha de donar comptes d’aquesta resolució al ple de l’Ajuntament”, ha clos Mindan.