Roses denuncia a 42 vehicles estacionats a la carretera de Montjoi, tot just a sobre elBulli Foundation

42 cotxes denunciats a la carretera de Montjoi
Els cotxes estacionats a la carretera de Montjoi ocupant tot el vial feia impossible tant entrar com sortir de la platja

Els cotxes ocupaven tot el vial fent impossible tant accedir com sortir de la platja de Montjoi

Caos de circulació a la carretera de Montjoi, tot just per accedir a la platja. La gent, després de mesos de confinament, i davant el dubte de no saber a ciència certa si podrien anar a la platja un altra dia, tal i com està la situació actual de la pandèmia de la COVID-19, ha decidit anar avui a fer-se un bany. I es veu que tots han decidit anar a la mateixa platja, a la de Montjoi. De tal manera que l’espai d’aparcament no podia encabir més vehicles, així que els conductors estacions els seus cotxes a la mateixa carretera, tot just on es troba elBulli Foundation.

El resultat és que ha arribat el moment en que cap vehicle més podia ni accedir a la platja ni sortir d’ella (la imatge es prou eloqüent).  
Així, alertada la Policia Local de Roses de la situació i comprovant la infracció ha interposat denuncia a un total de 42 cotxes.
El regidor de Seguretat Ciutadana, ha afirmat que “mentre no s’executin mecanismes de control i d’adaptació de l’espai físic del Parc Natural, seguirem actuant a la zona en contra de les infraccions que posen en risc la seguretat de la gent”.