Roses descobreix Albert Pla

Albert Pla al Teatre de Roses
Albert Pla, 'A pleno pulmón' al Teatre de Roses

El centenar de persones que va assistir a l’espectacle ‘A pleno pulmón’ van gaudir de valent amb la interpretació del cantautor Albert Pla

Albert Pla al Teatre de Roses
Albert Pla, ‘A pleno pulmón’ al Teatre de Roses

Se’l defineix coma artista eclèctic. “Eclèc què?”…
Paraules sofisticades a part, Albert Pla és un artista que va aconseguir fer passar una estona super amena, divertida, hilarant i agradable al centenar de persones que, amb bon criteri, van decidir assistir al Teatre Municipal de Roses per veure el seu nou espectacle ‘A pleno pulmón’.

Espectacle pel qual va aparèixer a l’escenari sol, com sempre. Bé, acompanyat d’una guitarra i un sofà. Com sempre.
Espectacle de música, no, de teatre, bé, millor dit, d’humor. Està bé, deixem-ho en un senyor espectacle. “M’ha sorprès molt i m’ho he passat francament molt bé. Ha estat genial”, es va sentir entre el públic a la sortida del teatre. Públic que, tot s’ha de dir, va descobrir a l’Albert Pla.
La majoria del públic va assistir a veure ‘A pleno pulmón amb una idea preconcebuda de l’Albert, aquesta de ser un artista estrany, de difícil catalogar i difícil d’entendre el seu art. I es va trobar amb un cantautor proper, que podia ser el cosí, el germà, el gendre o l’amic d’una de les persones del públic.

Tant proper va ser i estat amb el respectable que quan anava a començar el segon tema van entrar a platea dues persones. Sí, aquestes dues persones que sempre arriben un cop s’ha iniciat l’espectacle.
I Albert Pla els va explicar que havia cantat fins que no havien arribat i que anava a interpretar tot just que ja hi eren al teatre amb tots.

En definitiva, dissabte el Teatre Municipal de Roses va acollir a un Albert Pla en estat pur, teatralitzant les seves cançons per aconseguir fer, com dèiem abans, un senyor espectacle composat de cançons que van explicar històries tràgiques, brutals, delirants, surreals, crues, hilarants, quotidianes i sorprenents.

Cançons a través de les quals Roses va descobrir Albert Pla i s’ho va passar d’allò més bé