Roses disposarà d’un parc per a gossos d’uns 800 m2 de superfície

Roses disposarà d’un parc per a gossos

En aquest terreny municipal, ubicat a la Gran Via Pau Casals, es crearà un parc per a gossos

El parc per a gossos serà un recinte tancat que s’ubicarà en un terreny municipal situat a la Gran Via Pau Casals de Roses

Roses disposarà d’un parc per a gossos
En aquest terreny municipal, ubicat a la Gran Via Pau Casals, l’Ajuntament de Roses crearà un parc per a gossos

Els vilatans de Roses van decidir que l’Ajuntament tirés endavant, mitjançant els pressupostos participatius, 4 projectes: un rètol de grans dimensions per promocionar Roses, ampliar les zones dels parcs infantils, la creació d’una aula gastronòmica i un parc per a gossos.

I aquest últim és el primer que es portarà a terme. Un parc per a gossos que es farà en el terreny de propietat municipal que hi ha a la Gran Via, entre els carrers Arquímedes i Almogàvers, a prop les oficines del Registre de la Propietat,  amb una superfície de 3.000 m2 , “dels quals es faran servir entre 750 i 800 m2 per fer el parc de gossos”, ha manifestat el regidor d’Infraestructures i Serveis, Juan M. Fernández, el qual ha explicat que aquest parc de gossos serà una semblança amb el pipican que hi ha a la vora del Club de Tennis, però mol més gran, on el podran gaudir a diferència d’aquest, els gossos grans ja que hi haurà molta més superfície”.

Dins aquest parc de gossos “està previst ubicar diferents accessoris d’Agility per a que els amos puguin jugar i divertir-se amb les seves mascotes, una font d’aigua, bosse per recollir les deposicions dels gossos i mobiliari divers”, ha assegurat Fernández.

Aquest parc per a gossos, que serà un espai tancat per a que els gossos corrin sense por que s’escapin, servirà per condicionar i enjardinar tot l’entorn.

El pressupost del projecte és de 50.000 euros i està previst que sigui una realitat al voltant de Setmana Santa.