Roses disposarà en 4 mesos d’una sala polivalent per celebrar concerts i esdeveniments esportius

Condicionament acústic sala annexa de Roses
Revestiment a les parets de la sala annexa per millorar la seva sonorització

S’han iniciat aquesta setmana les obres de condicionament acústic a la sala annexa del Pavelló Municipal d’Esports

Condicionament acústic sala annexa de Roses
Revestiment a les parets de la sala annexa per millorar la seva sonorització

Serà una sala polivalent per poder celebrar tot tipus d’actes culturals i esportius. La pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports tè actualment “una gran deficiència en quant a la acústica, i qualsevol acte que es feia amb un equip de so es produïa un efecte rebot, provocant que una frase d’un discurs, per exemple, se sentís tres o quatre cops a la sala”, ha afirmat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández, Ferdy. I per aquest motiu l’Ajuntament va encarregar un estudi de condicionament acústic de la sala.
Un estudi que ha donat com a resultat que aquesta setmana s’hagin començat els obres de condicionament acústic de la sala que consisteix en col·locar un revestiments a les parets i la incorporació d’uns ‘bafles’ al sostre “que absorbeixen el so perquè no reboti permeten una millora de l’acústica de la sala per adaptar-la als usos polivalents”, ha explicat en Ferdy, per afegir que d’aquesta manera “a part de tenir una sala per practicar el futbol sala o qualsevol altre esport, disposarem d’un lloc per celebrar concerts i diferents activitats culturals de tota mena”.

Aquetes obres, que tenen un pressupost de 124.886,58 € i tenen un termini d’execució de 4 mesos, incorporarà un sistema de megafonia fixe.

Paviment de poliuretà per practicar múltiples esports

Però a banda de les obres de condicionament acústic també està previst iniciar una segona fase que consistirà en la col·locació de paviment de poliuretà a la mateixa sala. “Un paviment que permetrà poder desenvolupar qualsevol tipus d’esports, fins i tot patinatge sobre rodes, i realitzar altres actes sense malmetre el terra”, ha afirmat Fernández.

Aquesta segona fase de condicionament de la sala annexa del Pavelló Municipal d’Esports per convertir-la en una sala polivalent tenen un pressupost de 57.766,95, i serà executat en un termini de dos mesos per l’empresa SEITEC, la mateixa que porta el condicionament acústic.