Roses dóna 1.204,10 euros per lluitar contra l’esclerosi múltiple

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Usuaris de la Piscina Municipal de Roses nedant per l'esclerosi múltiple

121.138 metres són els que van nedar els rosincs a la Piscina Municipal de Roses

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Usuaris de la Piscina Municipal de Roses nedant per l’esclerosi múltiple

Ja són 6 les edicions en les que la Piscina Municipal de Roses participa en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Una campanya la qual ahir, 6 de juliol, es va portar a terme amb la partcipació d’uns 200 vilatans que van nedar 121.138 metres, tot i que la l’instal·lació aquàtica rosinca porta tota la setmana venen material en favor de la Fundació de l’Esclerosi Múltiple, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.
En total es van recaptar 1.204,10 euros per lluitar contra l’esclerosi múltiple. Uns diners provinents, em primer lloc, de la venda del material de la campanya “Mulla’t”. Tovalloles a 15€, bosses a 12€, samarreta per a nens a 10€, ventalls a 6€, bossetes plegables a 3€, samarretes per a dones a 12€, i samarreta per homes a 12€, que van possiblitar la recaptació de 1.059 euros. La resta, de 145,10 euros, per arribar a la quantitat final de 1.204,10 va provenir de les donacions que els usuaris de la piscina van dipositar a la guardiola que hi havia a l’entrada per a l’ocasió.
Tot i que el dia principal de la campanya es va celebrar ahir, la piscina continuarà recollint donacions i venent el material que encara els hi queda fins esgotar les existències.

Piscines i clubs nàutics adherits al Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2012

Material que encara queda i que romandrà a la venda fins esgotar les existències:

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Material que encara es pot adquirir