Roses dóna 20.000 € per un número del quart premi de la Grossa de Nadal

Quart premi a Roses de la Grossa de Nadal

Moment en que el treballador de Loterías y Apuestas del Estado fa entrega del cartell que anuncia el quart premi a Mª Teresa Casellas

La Perfumeria Lolita de Roses va vendre un número de manera telemàtica del dècim 59.444 de la Grossa de Nadal 

Quart premi a Roses de la Grossa de Nadal
Moment en que el treballador de Loterías y Apuestas del Estado fa entrega del cartell que anuncia que el quart premi s’ha venut a Perfumeria Lolita de Roses

Un dècim del número 59.444 és el que van vendre per màquina les treballadores de la Perfumeria Lolita de Roses, ubicada al nº 15 del carrer Pi i Sunyer, a un client, el qual ha estat guanyador de 20.000 €.

Un client del qual es desconeix la seva identitat, ja que “venem loteria de Nadal des del mes de juliol, i molta gent forastera se’n emporta, i no sabem si l’ha tocat a una persona d’aquí o de fora”, han manifestat la Mª Teresa Casellas i la seva neboda, la Marta, la qual es mostraven “molt contentes per haver donat aquest premi, que ha estat matiner”, han afirmat.

Al ser un número que s’ha  expedit per màquina ha estat molt repartit “sí, abans, un comerç tenia tot el dècim, però ara amb les màquines es pot comprar qualsevol  número i per això queda molt repartit”, ha afirmat Ricard Caballé, treballador de Loterias y Apuestas del Estado que ha anat a portar el cartell conforme la Perfumeria Lolita ha donat un quart premi.
Així, el 59.444, dotat amb 200.000 euros la sèrie s’ha repartit a Manlleu, Sort, Barcelona i Batea.

No és el primer cop que la Grossa de Nadal esquitxa Roses, ja que, recordem, l’any 2014, la Llibreria Cati de Santa Margarida va donar, també, un quart premi amb el número 07.617. I dos anys abans, al 2012, Loteries Serra va repartir més de 200.000 euros al vendre números amb les dues últimes xifres del primer, del segon i del tercer premi de la Grossa de Nadal.