Roses dóna 20.000 euros a la Fundació Josep Carreras per lliutar contra la leucèmia

Un Somriure contra la leucèmia

Els organitzadors de La Nit de l'Humor de Roses amb Alfons Gómez (2º esquerra) i Dani Delacámara (5è esquerra) després de l'espectable amb el taló de 20.000 €

Dani Delacámara ofereix un dels millors monolegs de la Nit de l’Humor ‘Un Somriure contra la leucèmia’ de Roses

Un Somriure contra la leucèmia
Els organitzadors de La Nit de l’Humor de Roses amb Alfons Gómez (2º esquerra) i Dani Delacámara (5è esquerra) després de l’espectable amb el taló de 20.000 €

Alfons Gómez, promotor de La Nit de l’Humor de Roses farà entrega d’un taló de 20.000 euros “a l’institut de la Fundació Josep Carreras destinats a la recerca de solucions contra la malaltia, a millorar la qualitat de vida del malalts i ajudar a famílies de Roses i els voltants que tenen algun membre que pateix la malaltia”, va afirmar al final de la 6ª edició de La Nit de l’Humor’.
“Uns diners, va assenyalar Gómez, que es van recaptar en les darreres edicions d’aquest espectacle de monòleges i amb la venda de loteria. Uns diners que es van recollir gràcies als rosincs”, va remarcar.
La intenció era donar ahir mateix el taló, al finalitzar l’espectacle d’humor ofert per Dani Delacàmara, però no va ser possible ja que no va poder assistir cap representant de l’entitat a l’espectacle d’humor ‘Un Somriure contra la leucèmia’.

L’humorista Dani Delacámara s’embutxaca al públic del teatre de Roses amb el seu monòleg ‘Veníos Arriba!’

Moltes coses a la vida passen per casualitat. I que Dani Delacámara, un dels monologuistes del moment actués a Roses va ser per això. Casualitat.
Alfons Gòmez, rosinc i promotor d’‘Un Somriure contra la leucèmia’ des de l’any 2011, on ha organitzat, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, sis edicions de La Nit de l’Humor amb la finalitat de recaptar fons per a la Fundació Josep Carreras, va assistir a un espectacle d’humor on actuava el monologuista Leo Harlem amb la intenció de contractar-lo perquè actués a Roses.
Però resulta que hi havia un teloner que també feia un monòleg i que es diu Dani Delacámara. Li va agradar tant que se’n va desfer de la seva primera idea i va decidir que seria aquest el que ahir va actuar al Teatre Municipal de Roses.

El que dèiem. Casualitat.

Un Somriure contra la leucèmia
Dani Delacámara en un moment del monòleg ‘Veníos Arriba!’

I bendita casualitat, perquè Dani Delacámara va oferir un espectacle, amb el seu monòleg ‘Veníos Arriba’, dels millors de les sis edicions de La Nit de l’Humor de Roses.
Genial, simpàtic, original. L’artista va fer plorar de riure als assistents que gairebé van omplir la sala teatral en cadascuna de les sessions que es van programar, la primera a les 20:30 i la segona a les 22:45 hores.

Ahir van guanyar tots, l’artista, que va assenyalar que “he estat molt bé aquí a Roses”, el públic, “que ho hem passat molt bé, és genial aquest artista, no ho esperàvem” van afirmar alguns dels assistents a la sortida del teatre, i la Fundació Josep Carreras, que rebrà fons per continuar lluitant contra la leucèmia.