Roses dóna a conèixer la serva oferta turística al Saló Aragonés del Turisme, ARATUR

Roses a ARATUR

Roses participa avui divendres, demà dissabte i diumenge a la Fira ARATUR, l’aparador de productes i serveis turístics celebrat de Saragossa

Roses a ARATUREn el Saló Aragonés del Turisme, ARATUR, s’ofereix al visitant un extens ventall de l’oferta d’oci, cultura, gastronomia i atractius de les principals destinacions turístiques.

En la seva aposta per oferir una experiència més enllà del viatge i una àmplia oferta en turisme esportiu, familiar, cultural i culinari, l’Àrea de Turisme de Roses és present a la Fira de Saragossa per promocionar l’oferta d’activitats de la Vila, com poden ser, per exemple la Fira de la Rosa, la prova de la Transpyr de BTT, el Tour de França a Vela, el Festival de Drons o els Festivals de música i cinema, entre d’altres esdeveniments que se celebren a Roses.

Però també, el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens hi és a la capital aragonesa per donar a conèixer la gastronomia de Roses, l’oferta en la pràctica d’esports, com el senderisme o els esports nàutics, les platges del litoral rosinc, el seu entorn natural i el patrimoni històric de la Vila.

Les dates de celebració del saló, durant aquests tres dies  afavoreixen també la presa de decisió de destinacions per part del visitant, així com la promoció de paquets turístics. A més, ARATUR recull nombroses activitats paral·leles com conferències i presentacions, trobades amb turoperadors i majoristes, així com la celebració de workshops.

Sens dubte, l’emplaçament estratègic de Saragossa, amb més de 700.000 habitants, afavoreix el desplaçament de milers de visitants fins a àrees properes com Catalunya, oportunitat que Roses no ha volgut deixar escapar per presentar a aquest públic tots els productes i serveis turístics amb què compta, en un marc de referència pel que fa la qualitat de l’oferta i la demanda com és Aratur.