Roses dóna eines al seu comerç per vendre més i millor

Promoció Econòmica de Roses

Quatre mòduls formatius ofereix l’Ajuntament de Roses als comerciants per arribar a ser més competitius

Promoció Econòmica de RosesDins el programa d’activitats formatives que l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza al llarg de l’any, durant els propers mesos de febrer i març té previst desenvolupar quatre mòduls de formació. “Uns cursos que des de la regidoria hem considerat adients per a que els comerciants tinguin eines per millorar els seus negocis, augmentar la qualitat dels seus serveis i ser més competitius”,  ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

El primer d’aquest mòduls porta per títol “Estratègies per vendre més i millor”, on especialistes en la matèria ensenyaran quines són les pautes a seguir per aconseguir més i millors vendes. Un mòdul que es portarà a terme els dies 20 i 22 de febrer i 1 de març, en sessions de matí, de 9 a 14 hores.

El preu és de 15 €.

El segon mòdul consistirà en un taller pràctic sobre xarxes socials aplicades al comerç, “que tindrà la finalitat de ser més competitius pel que fa al comerç electrònic”, ha assenyalat Llorens. En aquests cas es realitzarà en dos grups els dies 3, 6, 8 i 10 de març i 2, 7, 9 i 14 de març respectivament, de 9 a 14 hores.

El preu del taller complet és de 20 €.

I els dies 13, 15 i 17 de març serà quan es desenvoluparà el mòdul referent a les tècniques d’aparadorisme i “packaging”, “perquè tenir un bon aparador per cridar l’atenció als vianants i entrin al nostre comerç és un altre de les variables que té el comerç per ser més competitiu”, ha destacat el regidor de Promoció Econòmica.
L’horari d’aquest curs és també de 9 a 14 hores.

El preu d’aquest tercer mòdul és de 15 euros

Per últim, la jornada “Sigues un professional del comerç, personal shopper”, el 20 de març, de 9 a 14 hores tancarà aquest bloc formatiu. Una jornada en la que s’explicarà “el valor afegit que té una botiga respecte al comerç electrònic, on el comerciant ha de saber aconsellar, ajudar al client a decidir-se per una compra beneficiosa per a ell, cosa que ningú farà si compres per Internet, que moltes vegades quan tens el producte a casa no és el que realment esperaves”, ha explicat Fèlix Llorens.

El preu d’aquesta jornada és de 5 euros.

Cal destacar que el preu de tots el mòduls surt 1 euro per hora de formació.

Les inscripcions ja es poden realitzar al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Roses o via web a l’enllaç: inscripcions.roses.cat.