Suquet de peix de Rose

Roses elabora el nou Pla estratègic per dirigir l’impuls de l’economia i l’ocupació durant el període 2024-2029

Aquest nou Pla estratègic serà el nou full de ruta que ha de marcar les iniciatives i projectes que implementarà l’Àrea de Promoció Econòmica per continuar reactivant l’economia i dinamitzant la societat local de Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha iniciat l’elaboració del nou Pla estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i Ocupació de Roses, un pla que ha d’emmarcar les estratègies i accions per a dinamitzar l’economia al municipi durant el període 2024-2029. El Pla pren com a punt de partida la visió i implicació dels agents socioeconòmics del territori, per la qual cosa s’han iniciat les primeres entrevistes i el dia 6 de juny tindrà lloc una sessió grupal amb el sector comercial de la població.

El Pla es realitza mitjançant la consultora J3B3, experta en desenvolupament econòmic local, que a partir d’aquesta setmana inicia els primers contactes amb agents socioeconòmics de la població mitjançant entrevistes individuals, amb l’objectiu de fer-los partícips de la planificació, recollir la seva visió i, a partir de la seva experiència i necessitats, definir una primera diagnosi. A més de les trobades individuals, en el cas del comerç, el dia 6 de juny tindrà lloc una sessió grupal oberta. Els establiments i professionals interessats a participar-hi han de confirmar la seva assistència a l’Àrea de Promoció Econòmica al mail promocioeconomica@roses.cat.

El Pla estratègic 2024-2029, serà el nou full de ruta que ha de marcar les iniciatives i projectes que implementarà l’Àrea de Promoció Econòmica en els propers anys, per continuar reactivant l’economia i dinamitzant la societat local de Roses. La base és l’aprofitament dels recursos endògens existents en el territori i la cooperació dels seus actors, per tal d’estimular i diversificar l’activitat econòmica, creant ocupació i millorant la qualitat de vida i el benestar de la població local.