Roses encendrà les llums de Nadal aquest dimecres, 5 de desembre, amb una cantada de nadales popular

Encesa llums de Nadal
Les llums de Nadal de Roses s'encendran aquest dimecres, 5 de desembre, a les 18 hores

A partir de dimecres, la il·luminació nadalenca a Roses funcionarà fins al 7 de gener, en horari de 17.30 a 1 hores

Encesa llums de Nadal
Les llums de Nadal de Roses s’encendran aquest dimecres, 5 de desembre, a les 18 hores

El proper dimecres, 5 de desembre, tindrà lloc a Roses l’encesa de la il·luminació nadalenca instal·lada a nombrosos espais de la població. L’acte s’iniciarà a les 18 h a l’escultura Ziggurat, al final de la Rambla Ginjolers, on l’encesa anirà acompanyada d’una cantada de nadales popular que comptarà amb la participació de la coral del Centre Escolar Empordà i la cantant Àngels Ortiz. L’Ajuntament convoca petits i grans a participar en la cantada que posarà llum al Nadal rosinc.

Més de 300 figures i milers de metres de fil lluminós -tots ells de baix consum- instal·lats a 29 carrers del centre, urbanitzacions, moll comercial, platja de la Punta, 9 rotondes i als edificis de l’església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, posaran llum al Nadal de Roses.

El consistori ha destinat enguany 25.000 € a la compra i lloguer de noves composicions, concretament boles 3D per a les cruïlles de carrer, rètols de “Bones Festes” i figures 3D de grans dimensions per a la rotonda de l’Oficina de Turisme. També s’ha adquirit cordó lluminós per finalitzar el cel estrellat del carrer Sant Sebastià, i ampliar el de l’avinguda de Rhode, que enguany arribarà des de la plaça Catalunya fins a la riera Ginjolers, on el proper dimecres es farà l’acte d’encesa de llums.

Actualment, la totalitat d’enllumenat nadalenc de Roses és ja de baix consum, fet que suposa un estalvi d’un 80% en el consum d’energia respecte als anteriors models.