Roses encoratja als vilatans a adherir-se a la manifestació de Barcelona sota el lema ‘No tinc por’

No tinc por

L’Ajuntament de Roses posa a disposició de la ciutadania un autobús de 65 places per acudir a la manifestació de Barcelona

No tinc porL’alcaldessa de Roses ha signat aquest matí un Ban Municipal, amb el qual es comunica que, amb motiu de la manifestació ciutadana que tindrà lloc a Barcelona el proper dia 26 d’agost, a les 18 hores, contra els atemptats de Barcelona i de Cambrils i en solidaritat amb les víctimes, convocada sota el lema ‘No tinc por’, l’Ajuntament de Roses s’adhereix als actes de la convocatòria i encoratja a tots els rosincs a participar-hi.

Així mateix, fa saber que l’Ajuntament posa a disposició d’aquelles persones que no disposin de mitjans per a desplaçar-se o tinguin dificultats per a fer-ho, un autobús de 65 places per acudir a la manifestació

La sortida serà a les 14.15 hores, davant del cinemes de Roses.

La inscripció per a l’obtenció d’una plaça a l’autobús és gratuïta i es realitzarà al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. Cada persona podrà realitzar un màxim de dues inscripcions i les places s’adjudicaran per ordre rigorós d’inscripció. Una vegada esgotades les places, es tancaran les inscripcions. Els menors han d’anar acompanyats d’un responsable major d’edat.

L’Ajuntament, en nom del poble de Roses, vol fer arribar el seu suport a totes les víctimes i als familiars dels atemptats, el seu agraïment als serveis públics que van actuar aquell dia, i deixar-ne constància acudint a la manifestació convocada.