Roses ensenyarà el seu patrimoni històric a les escoles de l’Alt Empordà

Una comarca de museu
Imatge de grup de tots els participants, realitzada als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Signatura del conveni de col•laboració entre Ensenyament i els museus de l’Alt Empordà

Una comarca de museu
Imatge de grup de tots els participants, realitzada als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Roses va ser un dels Ajuntaments de l’Alt Empordà, entre d’altres administracions i entitats locals de l’Alt Empordà, que va signar l’acord ‘Una comarca de museu’ amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat per al desenvolupament de projectes educatius de coneixement de la comarca a través del seus museus.

Aquest conveni de col·laboració té com a finalitat apropar el patrimoni històric a les escoles per aconseguir que tots els alumnes empordanesos passin per cadascú dels 9 espais culturals que es posaran a disposició de l’alumnat de la comarca.
En aquest sentit, Roses ofereix el recinte fortificat de la Ciutadella, així com el Castell de la Trinitat

L’acte de signatura del conveni va ser presidit per la directora general d’ESO i Batxillerat del departament d’Ensenyament, Teresa Pijoan, acompanyada pel director territorial del seu departament, Albert Bayot.
També va ser presents el director territorial de Cultura, Antoni Baulida, el vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Joaquim Felip i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, entre d’altres representants de les diferents institucions altempordaneses.