Cinema a la Fresca

Roses és imparable en la lluita contra la leucèmia

Open Air Solidari en favor de Fundació Josep Carreras
Centenars de persones es van solidaritzar a Roses en la lluita contra la leucèmia

Organitzat per l’Alfons Gómez, en Dona Oliva i la Sílvia Rigall, Roses va viure diumenge el segon Open Air a favor de la Fundació Josep Carreras, que va tornar a ser un èxit de participació

Alfons Gómez, i la seva família de la colla Wendys, i el ballarí Dona Oliva van tornar a organitzar, amb l’ajuda inestimable de la Sílvia Rigall, que va ser l’encarregada de contactar amb els i les ballarines de Bachata, Salsa i Zumba, i fer tota la difusió possible, i impossible, del segon Open Air per recaptar fons a favor de la Fundació Josep Carreras per continuar lluitant contra la leucèmia.

I a l’igual que l’eslogan de la Fundació creada pel tenor Josep Carreras, que diu ‘Som Imparables contra la Leucèmia’, Roses va demostrar que també és Imparable quan es tracta de celebrar un esdeveniment per ajudar als demés i, per tant, en aquest cas, també per lluitar contra la leucèmia.

La plaça de Les Botxes de Roses, a les portes del Cafè Si Us Plau, va tornar a esdevenir un epicentre de solidaritat amb moltíssima gent que es va apropar per participar “en els tallers de Zumba, de Bachata, de Salsa i gaudir de les actuacions en directe d’artistes de la cançó, a mes de la amenització del DJ Miranda”, va explicar Alfons Gómez, per afegir que “a més, hi ha una carpa no es serveixen mojitos pels que vulguin refrescar-se i una carpa de marxandatge de la Fundació Josep Carreras”.

La manera de recaptar fons va ser fent un donatiu de 10 euros, amb els quals se’ls donava a cada persona un polsera amb la que podia menjar i beure, a més de ballar, a més, així adquirir menjar i beure en les carpes ubicades amb aquest propòsit. Els assistents també van poder adquirir per només 5 euros dues tires de números per participar en el sorteig, en el qual, gràcies a la gentilesa dels col·laboradors, es va regalar un creuer, un volt amb globus per la Garrotxa i molts de sopars per dues persones als restaurants de Roses, entre d’altres obsequis.

La programació de l’Open Air es va iniciar al voltant de les 18 hores d’aquest passat diumenge amb una animació a càrrec de Zumbamics, per continuar pràcticament sense descans amb l’actuació de Llum Blancafort a la qual seguiran l’actuació de la cantant Llum Blancafort, després de la qual va ser el torn d’un dels organitzadors de l’Open Air, el rosinc Dona Olivas, que va oferir un taller de Salsa.

Tot seguit del taller de Salsa va ser el torn del taller de Bachata, que va anar a càrrec de Néstor i Raquel, que un cop finalitzat va ser l’Alex Cabarcos l’encarregat d’animar als centenars de persones que es van concentrar a la plaça de Les Botxes per ballar però, sobretot, per ajudar a la causa.

Sílvia Rigall, dedicada a l’organització d’esdeveniments, va mostrar-se “molt contenta” per la resposta de la gent, que va ser el fruit de la seva tasca de difusió i sobretot “de demanar a les entitats i empreses que col·laborin amb la causa”.

L’Open Air va finalitzar amb l’actuació de Smith&Grupo a les 23 hores, demostrant, per la quantitat de gent que hi va assistir que Roses és… Imparable!