Roses es mou per atraure turisme

La promoció de Roses en les fires de turisme organitzades durant la primavera ha estat intensa

Badia de Roses
Roses i la seva badia ha estat promocionada arreu d’Europa i l’estat espanyol aquesta primavera

Durant aquesta primavera, Roses ha estat present “a totes les fires que hem pogut, ja que van encadenades en el calendari una darrera de l’altra amb l’objectiu de donar a conèixer el poble de Roses”, ha desvetllat el regidor de Turisme, Fèlix Llorens.

Unes fires que l’Àrea de Turisme després de fer un estudi previ “hem vist el que més ens demanava la gent, que és practicar el senderisme, el BTT, en definitiva, el turisme actiu i, per tant, hem focalitzat les accions per ser més efectius, és a dir, en lloc d’anar a les fires més genèriques d’Europa hem anat a d’altres més concretes per buscar, primer de tot, un turisme de baixa temporada”, ha dit Llorens.

Entre les diferents fires més generalistes en les que ha estat present Roses hi són Fitur a Madrid, Sevatur a Donosti, Expovacaciones a Bilbao, Aratur a Saragossa, Mercat del Ram de Vic, Salon de Vacances de Brussel·les, Reise Camping d’Essen i Salon Mondial du Tourisme, de París.
Pel que fa a fires específiques, Roses s’ha donat a conèxier a la Fira de Turisme Familiar Bebés y Mamás (Barcelona), i a la de natura i turisme actiu Fiets En Wandelbeurs (Utrecht).

Passat l’estiu, l’Àrea de Turisme prosseguirà amb les seves accions promocionals, amb una cita ja confirmada a la fira Tour Natur de Düsseldorf, mentre s’estudien altres possibles opcions del mercat internacional.