Roses es bolca amb la fideuà solidària de la Fundació Roses contra el Càncer

Fifeuà solidària a l'envelat de la plaça Frederic Rahola

Quinze edicions de la fideuà porta a ja la Fundació Roses contra el Càncer. I quinze edicions que la societat rosinca respon a la convocatòria d’aqueta entitat per tal de recaptar fons per lluitar contra la malaltia, a la vegada que ajudar als familiars i malalts de càncer

Fifeuà solidària a l'envelat de la plaça Frederic Rahola
Fifeuà solidària a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

Gairebé mig millar de persones van respondre a la crida de la Fundació Roses contra el Càncer per participar a la quinzena edició de la fideuà solidària que es va desenvoluipar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.

Un dinar popular que l’entitat realitza des de fa quinze anys, i que s’emmarca dins del programa d’activitats anuals que realitza la Fundació per tal recaptar fons amb la finalitat d’ajudar als familiars i malalts de càncer. Una ajuda que porta a terme mitjançant programes d’atenció psicosocial, els serveis d’ajudes dinàmiques o bé el projecte medicament de cost 0.

Aquest dinar popular, per portar-lo a terme, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i l’inestimable ajuda d’un gran número de voluntaris de les entitats culturals de Roses com l’Associació TANZEN i la Xarxa de Convivència, que van ser els encarregats de cuinar i servir el menjar taula per taula.

També, de manera particular, l’escriptor Esteve Sala es va solidaritzar amb la causa venent exemplars del seu últim llibre de poesia “L’estoig del temps”, destinant els beneficis de la seva venda a la Fundació.

Durant la celebració d’aquest acte gastronòmic solidari, es van celebrar diferents sorteigs per agrair la presència dels assistents al dinar on es van repartir els següents premis:

  • Un quadre cedit per la Sra. Rosa Cufí,
  • Un bolso de Can Turró,
  • Una plastificadora cedida per Papereria de l’Empordà,
  • Dos menús al Restaurant Raspa & Wine
  • 1 viatge per a 2 persones a Lisboa, amb la col•laboració de  Zafiro Tours.

El dinar va comptar amb l’assistència de representants de l’Ajuntament de Roses i de les diferents institucions sanitàries de la província de Girona, que donen suport a la tasca desenvolupada per la Fundació Roses contra el Càncer.