Roses es promociona a Euskadi

Aquest cap de setmana, Roses ha estat present a la Gran Fira del Turisme Sevatur, celebrada a Sant Sebastià els dies 15, 16 i 17 de març. En aquesta ocasió, Roses ha presentat a aquest important aparador turístic la seva àmplia oferta d’activitats i atractius, parant una especial atenció als destinats al públic familiar, d’acord amb el perfil i tipologia de visitants que el municipi rep cada any d’Euskadi

fira_sant_sebastiaUn any més, Roses s’ha mantingut fidel a l’important aparador turístic que representa la Fira Sevatur de Donosti, atenent també el fet que un 24% del total de visitants de l’estat espanyol que visiten el municipi, procedeix d’Euskadi. D’acord amb la tipologia i necessitats del turista basc recollides per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament rosinc, la seva presència a la Fira Sevatur ha centrat la seva atenció a presentar l’oferta i atractius de Roses com a Destinació de Turisme Familiar.

Així doncs, i de la mà d’una altra destinació familiar com és Sant Antoni de Calonge, el visitant de Sevatur ha pogut conèixer els atractius i oportunitats que Roses ofereix a les famílies, tals com unes platges de qualitat amb tots els serveis, una àmplia oferta en activitats infantils i lúdiques, i un patrimoni natural, cultural i gastronòmic excepcionals, per disfrutar d’unes vacances actives en família.

Una altra de les iniciatives que ha generat gran expectació, ha estat la realització d’un sorteig de cap de setmana a les dues destinacions. Durant els tres dies que la fira ha obert les seves portes, han passat pel seu recinte un total de 18.000 visitants, principalment procedents de Guipúscoa, Navarra i País Basc francès.