Roses es promociona a la fira SEVATUR de Sant Sebastià

Sevatur

L'estand de Roses a Sevatur, la fira de turisme del País Basc

SEVATUR és una de les principals fires de turisme del País Basc

Sevatur
L’estand de la marca Costabrava a SEVATUR, la fira de turisme del País Basc

Aquest passat cap de setmana Roses ha estat present a SEVATUR, una de les principals fires de turisme del País Basc. Amb seu a Sant Sebastià, Roses ha pogut exposar en aquesta fira la seva àmplia oferta d’activitats i atractius, parant una especial atenció en el públic familiar, d’acord al perfil i tipologia dels visitants d’Euskadi que el municipi acull cada any.

Un any més, Roses ha volgut ésser present en aquest important aparador turístic que representa la Fira Sevatur, atenent el fet que un alt percentatge dels turistes espanyols que visiten Roses procedeixen del País Basc (durant 2014 representà un 24,57% del turisme estatal) i valoren molt positivament poder disposar amb antelació de tota la informació detallada sobre els seus destins vacacionals. Aquestes accions dirigides directament al públic, permeten també incidir en l’elecció final dels turistes que organitzen les vacances en aquesta època.

Si bé Roses es continua promocionant com a Destinació de Turisme Familiar, la participació en la fira ha fet possible donar a conèixer molts altres atractius de la població que resulten d’interès per al públic basc, en especial la gastronomia, l’oferta d’activitats esportives com el senderisme i les activitats nàutiques, i l’excepcional entorn natural. Aquest resulta un mercat madur i molt interessant per a Roses, doncs valora molt la cultura i la gastronomia i acostuma a viatjar fora de temporada alta.

L’espai promocional de la fira s’ha compartit amb els municipis d’El Port de la Selva, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Begur i Calonge-Sant Antoni, tots ells sota la marca Costa Brava. La fira Sevatur atrau molts visitants de Sant Sebastià i també de la seva zona d’influència com Navarra, Guipúscoa i País Basc francès.