Roses es promociona al País Basc

Fira de Turisme SEVATUR

L'estand de Roses a SEVATUR, la Fira de Turisme de Sant Sebastià al País Basc

La Vila de Roses ha estat present, aquest cap de setmana, a SEVATUR, la Fira de Turisme de Sant Sebastià, consideraeda una de les més importants del País Basc

Fira de Turisme SEVATUR
L’estand de Roses a SEVATUR, la Fira de Turisme de Sant Sebastià al País Basc

Roses, durant els dies 14, 15 i 16 de març, ha exposat a Sant Sebastià la seva àmplia oferta d’activitats i atractius, parant una especial atenció al públic familiar, atenent al perfil i tipologia dels visitants d’Euskadi que el municipi acull cada any.

Roses ha volgut ésser present un cop més en aquest important aparador turístic que representa la Fira Sevatur. Un alt percentatge dels turistes espanyols que visiten Roses procedeixen de les terres basques i valoren molt positivament poder disposar amb antelació de tota la informació detallada sobre els seus destins estiuencs. Aquestes accions dirigides directament al públic, permeten també incidir en l’elecció final dels turistes que organitzen les  vacances en aquesta època.

Si bé Roses es continua promocionant com a Destinació de Turisme Familiar, la participació en la fira ha fet possible donar a conèixer molts altres atractius de la població que resulten d’interès per al públic basc, en especial la gastronomia, l’oferta d’activitats esportives com el senderisme i les activitats nàutiques, i l’excepcional entorn natural. És un mercat madur i molt interessant per Roses, doncs valora molt la cultura i la gastronomia i acostuma a viatjar fora de temporada alta.

L’espai promocional de la fira s’ha compartit amb altres municipis de la Costa Brava: Sant Antoni de Calonge, Begur, Palafrugell, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, municipi adherit també a la marca de Turisme Familiar. La fira Sevatur atrau molts visitants de Sant Sebastià i també de la seva zona d’influència com Navarra, Guipúscoa i País Basc francès.