Roses es promociona al Saló Nàutic de París, un dels més importants d’Europa

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

La Claudia Abad atenen a un visitant del Saló Nàutic de París

L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus va ser-hi present al Saló Nàutic de París que es va celebrar durant els dies 5 al 14 de desembre

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus
La Clàudia Abad atenen a un visitant del Saló Nàutic de París

El personal de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus ha tornat amb bones sensacions del Saló Nàutic de París on va presentat la seva oferta durant la seva celebració, que va tenir lloc del 5 al 14 de desembre.

Durant la seva estada, es va l’entitat rosinca va fer una important promoció adreçada principalment als turistes francesos, els quals planifiquen les seves vacances buscant zones marítimes i una oferta atractiva relacionada amb el turisme nàutic. També es va aprofitar per difondre l’activitat innovadora del Pesca Turisme. La coordinadora de l’Estació Nàutica, Clàudia Abad, va pogur recollir dels visitants nombroses peticions i informació per passar les vacances a Roses i el Cap de Creus.

El Saló Nàutic de París, un dels més importants d’àmbit europeu, ha tancat amb xifres esperançadores en un context de xoc degut als atemptats que ha patit la capital francesa pel terrorisme jihadista . Hi han passat 200.000 visitants .

L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus hi ha pogut participar gràcies a la col·laboració amb la marca “Catalunya” i integrada a l’espai de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET).

Segons un estudi encarregat per l’Estació Nàutica i Roses Comerç, el turisme nàutic va a l’alça a Roses i el Cap de Creus, ja que els passat estiu va créixer un 15 per cent la demanda d’activitats sobretot per part de visitants francesos , espanyols, catalans, alemanys i italians. Les activitats més sol·licitades han estat les excursions marítimes, el parc aquàtic i el Tren Turístic així com també el lloguer de motos aquàtiques i d’embarcacions, i activitats com el parasailing, la banana o l’embarcació ràpida.