Inici Actualitat Roses es tornarà a mullar per l’esclerosi múltiple

Roses es tornarà a mullar per l’esclerosi múltiple

La Piscina Municipal de Roses acollirà per 16è any consecutiu aquesta jornada en benefici de les persones afectades d’esclerosi múltiple

Arriba el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, una campanya de sensibilització social i de natació solidària amb les persones que tenen esclerosi múltiple (EM) i Roses, a través de la seva Piscina Municipal, torna a participar. Aquesta serà la setzena edició en què la població forma part de la campanya, que enguany tindrà lloc el proper dilluns, 11 de juliol, de les 7 a les 21.30 hores.

La Piscina Municipal de Roses acollirà per 16è any consecutiu aquesta jornada en benefici de les persones afectades d’EM, una malaltia neurològica del sistema nerviós central. Tota la recaptació d’entrades puntuals d’aquest dia es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple i d’aquesta manera es col·laborarà a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i a donar suport a la recerca. 

La regidora d’Esports de Roses i presidenta de la Piscina Municipal, Verònica Medina Flores, ha anima tothomt a participar, en significar que “un any més la nostra piscina torna a obrir les seves portes a la solidaritat per tal de sumar esforços en benefici de totes les persones que pateixen d’ Esclerosi Múltiple i en suport a les seves famílies”. Un fet que segons Medina, “demostra l’enorme grau d’implicació que tenim com a societat”. 

Marxandatge Mulla’t

A les instal·lacions de la Piscina Municipal, a més, ja està a la venda el material Mulla’t 2022, amb un disseny ben original i exclusiu de samarretes, bosses, tovalloles i gorres, entre d’altres productes.

Exit mobile version