Roses és una Vila més verd amb la plantació de 140 arbres nous

L’Ajuntament de Roses continua amb la cura dels seus espais verds amb la millora l’enjardinament de diferents espais de la Vila

Vila de Roses
Operaris de ROSERSA plantant nous arbres

Roses és un xic més verd en millorar l’espai públic de la Vila.
Operaris de l’empresa municipal ROSERSA porta a terme durant aquests dies la plantació de nous arbres a diferents espais, que suposarà la incorporació d’un total de 140 arbres nous, 37 dels quals substituiran a l’arbres morts puntualment, mentre que els 103 restants corresponen a obtenir una millora en l’adaptabilitat de les espècies que conformaran un nou enjardinament en diferents espais de Roses.

Així, entre els carrers on es realitzen les substitucions d’espècies per arbres de millor adaptabilitat, es troben el carrer Doctor Barraquer i la Riera Ginjolers, que compten en aquesta fase de treballs amb la plantació d’un total de 27 unitats noves.
Una altra substitució d’espècie correspon als pruners del carrer Marià Benlliure, que en aquest cas obeeix a motius de seguretat vial, ja que fins ara, en caure les prunes madures a terra, el paviment s’embrutava i es convertia en una superfície molt lliscant, causant problemes als vianants.
En aquest cas, es planten 49 unitats de l’espècie Pistacia chinensis.

Pel que fa a plantació a nous espais d’enjardinament de la Vila, l’actuació inclou la  millora de la zona verda de l’escola Montserrat Vayreda amb la incorporació d’un total de 27 arbres de diferents espècies que dotaran el centre educatiu d’ombra i d’un agradable entorn paisatgístic.
Aquesta actuació per part de l’Ajuntament de Roses en la cura dels espais verds finalitzaran amb la reposició, esmentada més amunt, d’un total de 37 arbres morts a diferents indrets de la Vila.