Roses es vol posar guapa amb el soterrament del contenidors en superfície a diferents punts de la Vila

Ajuntament de Roses

Una illa de contenidors de l'Avda. Díaz Pacheco de Canyelles Petites abans i durant les obres

L’illa de contenidors de l’Avda. Díaz Pacheco de Canyelles Petites i la de l’inici de l’Avda. de Rhodes són les primeres a soterrar

Ajuntament de Roses
Imatge superposada d’abans i durant les obres de l’illa de contenidors de l’Avda. Díaz Pacheco de Canyelles Petites

Fer desaparèixer els contenidors d’escombraries i reciclatge, que tant mal fan a la vista, és l’objectiu de l’Ajuntament de Roses de cares a millorar l’estètica visual de la Vila. Així, la setmana passada es van iniciar les obres per soterrar els 10 de contenidors, dos de rebuig orgànic, un de reciclatge de vidre, una altre de paper i un últim de plàstic, que hi ha a les dues illes de contenidors de l’Avinguda Díaz Pacheco de Canyelles Petites.
I aquesta mateixa setmana s’han iniciat els treballs per soterrar l’illa de contenidors situada a l’inici de l’Avinguda Rhode, a tocar de l’hotel Casa del Mar, “estèticament l’impacte visual és molt gran, per això vam decidir fer un projecte que engloba soterrar aquests contenidors en superfície perquè així l’impacte visual no sigui tant important”, va explicar el regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de Roses, Josep Mª Mas Blanch.

Alhora de portar a terme les obres de soterrament dels contenidors s’aprofitarà, en el cas del de Canyelles Petites, per adequar l’entorn ampliant les voreres i posant bancs, entre d’altres mesures.

En total són 4 les illes de contenidors en superfícies que l’Ajuntament té previst soterrat. A banda de les esmentades de l’Avinguda Díaz Pacheco de Canyelles Petites i la de l’Avda, de Rhoe, està previst portar a terme el soterrament dels contenidors que hi ha situats a la plaça Empordà i els ubicats a l’encreuament del carrer Granada amb la Ronda Miquel Oliva Prat.