Roses esdevé avui la tercera de les localitzacions del calendari solidari Bombers amb causa 2018

Bombers amb causa

Un moment de la sessió de fotos realitzada a Llorent per al calendari 'Bombers amb causa'

La recaptació aconseguida amb els exemplars d’aquest calendari es destinarà a finançar la beca ‘Bombers amb Causa’, que concedeix l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació en malalties infantils

Bombers amb causa
Un moment de la sessió de fotos realitzada a Llorent per al calendari ‘Bombers amb causa’

Avui, Roses serà la tercera localització del calendari solidari ‘Bombers amb causa’, després d’iniciar-se el passat 7 de maig a Sant Jordi de Cercs en el marc de la cursa solidària de muntanya amb el mateix nom, i que la platja Fenals de Lloret de Mar fos l’escenari, el passat dissabte, de la segona sessió fotogràfica per realitzar el calendari.
A Roses, la sessió es portarà a terme a la platja de Santa Margarida, al davant de l’Hotel Terraza, i hi participaran  3 nens com a protagonistes i Robin Townsend, fotoperiodista de l’agència EFE, com a fotògraf.

Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren en aquest projecte solidari des de l’any 2011, arran de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat, amb l’objectiu d’aconseguir fons per a la recerca en malalties infantils. Els darrers anys també hi han participat els Bombers de Barcelona i d’Andorra. També un nombrós grup de fotògrafs professionals han fet possible sis edicions del calendari de forma totalment desinteressada.

Els consells de seguretat com a eix temàtic

La temàtica comuna a totes les fotografies que conformaran el calendari Bombers amb causa del 2018 serà la prevenció i els consells de seguretat en diversos àmbits. L’objectiu és conscienciar la  població de la importància de tenir en compte aquestes indicacions en les seves activitats quotidianes per tal de prevenir el màxim d’accidents.