Roses estrena dues pantalles tàctils d’informació turística

Roses
Pantalla tàctil d'informació turística ubicada al carrer Doctor Pi i Sunyer

Les dues pantalles tàctils ofereixen, a partir d’avui, informació durant les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Roses
Pantalla tàctil d’informació turística ubicada al carrer Doctor Pi i Sunyer

Situades a la pròpia oficina de Turisme i a l’edifici municipal del carrer Pi i Sunyer, en ple centre de la vila, ofereixen informació en 5 idiomes, català, castellà, francès, anglès i alemany, sobre allotjament, restaurants, rutes, agenda i serveis del municipi.

Les dues pantalles han estat instal·lades en punts estratègics de Roses. Disposen d’un disseny d’alta lluminositat i criteris d’accessibilitat que permeten la seva consulta a a través del vidre exterior de les oficines on han estat instal·lades, oferint el contingut del web turístic municipal www.visit.roses.cat. Així, a través de la informació disponible, el visitant pot realitzar una planificació completa durant la seva estada a Roses sobre allotjament, restauració, transports i desplaçaments, informació de descoberta del territori, platges, propostes culturals, lúdiques o nàutiques, visites guiades i rutes a peu, shopping, així com l’agenda festiva prevista.

Tota aquesta informació és actualitzada constantment per part del departament de Turisme de l’Ajuntament. El sistema, a més, permet recollir les dades sobre les consultes realitzades pels usuaris, fet que permet modelar l’oferta d’informació segons les demandes dels usuaris.

La pantalla tàctil vol ser una eina de consulta propera i de fàcil ús, que permeti l’atenció al visitant en els moments en què les oficines de turisme del municipi estan tancades al públic. Amb aquesta intenció, una ha estat instal·lada a la pròpia oficina de Turisme, de fàcil accés i a l’entrada del centre de la vila, per tal de continuar oferint la informació necessària als visitants, fins i tot en els moments en què el punt informatiu d’atenció personalitzada estigui tancat. L’altra pantalla s’ha situat al carrer Doctor Pi i Sunyer, atenent la seva idoneïtat en el centre comercial de la vila, i en tractar-se d’un carrer per on passegen gran quantitat de visitants.

A més de la informació permanent, la pantalla inclou informació puntual com poden ser les activitats programades amb motiu de la celebració del Carnaval, Festa Major, Fires,… així com l’apartat Roses Familiar, amb tota l’oferta turística, establiments, serveis i activitats específics per gaudir d’unes vacances en família a Roses, municipi reconegut amb el segell de Destinació de Turisme Familiar (DFT) per l’Agència Catalana de Turisme.