Roses estrena, en exclusiva mundial, simultàniament amb altres ciutats, TRUE, el nou vídeo de skateboarding

TRUE, de PLAN B

La botiga Four Children de Roses plena de skaters per veure en primicia el video TRUE

Els skaters de Roses, l’Alt Empordà i la demarcació de Girona gaudeixen en primícia mundial de la nova pel·licula de Skate, TRUE

TRUE, de PLAN B
La botiga Four Children de Roses amb alguns dels skaters que van veure en primicia el video TRUE

Adrian Blanca, gerent de la botiga Four Chidren, ubicada al carrer Sant Sebastià, 21 de Roses, va tornar a oferir, el passat dilluns 1 de desembre, en exclusiva i en primícia mundial, el ultimo vídeo de skateboarding de la marca PLAN B, titulat TRUE.
Una premiere, perquè l’audiovisual no va sortir a la venda en Itunes i DVD a tot el món fins al dia següent, dimarts 2 de desembre, i que el dia anterior, van poder gaudir al local de Four Children aficionats i practicants del skateboard de Roses, l’Alt Empordà i la demarcació de Girona, ja que d’alguns dels joves presents van venir expressament, per exemple, des de Palafrugell.

D’aquesta manera la SkateShop Four Children de Roses, gràcies als contactes del seu gerent, Adrià Blanca, amb els proveïdors de les principals marques d’aquest esport, va tornar a estrenar en exclusiva i simultàniament amb altres 9 capitals i poblacions de l’estat espanyol com Barcelona, Majadahonda, València, Màlaga, Granada, Càdis, Corunya, Girona i Palma de Mallorca.

Recordem que Blanca, a través de la seva empresa, Four Children, va projectar fa dos anys i mig, i també en primícia mundial, el vídeo ‘REAL Skateboards’ i fa un any als Cinemes de Roses va ser els primer, juntament amb altres ciutats del món, l’audiovisual PRETTY SWEET de GIRL Skateboards.

PLAN B, visionat el passat dilluns els assistents van poder gaudir de les actuacions dels aclamats professionals del Skate com Ryan Sheckler, PJ Ladd, Torey Pudwill, Pat Duffy, Colin Mckay, Danny Way, Felipe Gustavo, Trevor, McClung, Scott Decenzo i la confirmació com a nou professional de Chris Joslin.

L’estrena mundial d’aquest documental es va iniciar a les 20:30 hores i va finalitzar amb un aperitiu-sopar a la mateixa botiga de Four Children.

Trailer del vídeo TRUE, de PLAN B: