Roses estrena el seu rocòdrom coincidint amb la inauguració del Parc Infantil de Nadal

Rocòdrom al Parc Infantil de Nadal de Roses

El rocòdrom va cridar l'atenció dels petits assistents al Parc Infantil de Nadal de Roses

El rocòdrom va ser una de les activitats del PIN de Nadal de Roses que més atenció va cridar entre la mainada

Rocòdrom al Parc Infantil de Nadal de Roses
El rocòdrom va cridar l’atenció dels petits assistents al Parc Infantil de Nadal de Roses

Entre finals de novembre i principis d’aquest mes l’empresa Gecko Walls va instal·lar a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports el rocòdrom que el PDeCAT va incorporar en el seu programa electoral.

I ahir, aquest rocòdrom es va estrenar dins la inauguració del Parc Infantil de Nadal (PIN), que se celebrarà durant aquests dies fins al 4 de gener. I aquesta nova infraestructura, de 8 metres d’alçada per 7 d’ample, va ser una de les principals atraccions del PIN, “és normal, no hi havia a Roses una instal·lació com aquesta, i als més petits els crida molt l’atenció, com deixa palès la cua que hi ha per poder escalar”, va afirmar el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

Al rocòdrom poden practicar l’escalada fins a 5 persones de manera simultània amb els seus asseguradors, tenint una zona delimitada de fins a 3 metres d’alçada per poder escalar sense cordes, com els búlders que hi a les platges de Roses.

Un cop finalitzi el Parc Infantil de Nadal, el departament d’Esports de l’Ajuntament estudiarà la comptabilització d’horaris amb d’altres esports que es practiquen a la Sala Polivalent per poder escalar al rocòdrom, i fins i tot no es descarta que sigui una entitat la que gestioni l’activitat.

Èxit d’assistència en el primer dia del Parc Infantil de Roses

L’esmentat rocòdrom, inflables de tots els colors, formes i mides, tallers de pintura i dibuix, jocs de tota mena és el que es van trobar els més de 100 nens i nenes, entre 3 i 12 anys, que van assistir el primer dia del Parc Infantil de Nadal de Roses.
Una mainada que gaudeixen de totes les activitats sota la supervisió dels 13 monitors titulats de l’empresa Oktitans, especialitzada en animació i festes infantils.

Inaugurat ahir, 27 de desembre, el PIN obrirà també, en horari de 16 a 19 hores, avui dia 28, demà divendres, 29 de desembre, dissabte dia 30; i ja al 2018 els dies 2, 3 i 4 de gener.