Roses estudia la viabilitat de posar un surtidor d’aigua de 50 metres d’alçada al ben mig del mar, enfront el passeig marítim

Entre els dos espigons de la Riera Ginjolers és la previsió on aniria el sortidor o la font d’aigua

L’equip de govern de Roses, porta un temps estudiant la manera d’afegir un atractiu turístic més a la Vila. “I va sorgir l’idea, ha afirmat Sílvia Ripoll, regidora d’Urbanisme, d’instal·lar un sortidor, una font d’aigua, com el que hi ha al llac Leman de Ginebra, Suïssa”.

Un sortidor que tíndria entre mig centenar i 50 metres d’alçada i s’ubicaria entre mig dels dos espigons de la Rambla Riera Ginjoles. però que “tot i això, ha manifestat Ripoll “és un projecte que es troba en una fase embrionària” i que s’està mirant la seva viabilitat econòmica “perquè no volem que això suposi una càrrega per als vilatans. Estem mirant de si hi hauria alguna empresa que volgués tirar-ho endavant”. La previsió és, si es donen tots els condicionants necessaris, econòmics, jurídics i arquitectònics, que el sortidor pugui “estar operatiu l’estiu vinent, en el que estaria funcionant tots els dies, i quan arribés l’hivern només s’engegaria els cap de setmana”.

També, segons la regidora d’Urbanisme, és vol que aquest sortidor o font, que suposarà un valor afegit a l’oferta turística de Roses, tingui iluminació durant la nit.

Exit mobile version