Roses farà un Taller per tenir èxit en les entrevistes de treball i de com elaborar un currículum de manera eficient

Workshop Roses

Workshop de Roses del 2013 / Foto: arxiu

Els joves de Roses ja poden presentar currículums per participar en el workshop 2014

Workshop Roses
Workshop de Roses del 2013 / Foto: arxiu

Els joves de Roses amb edats compreses entre 16 i 30 anys interessats a participar en el workshop que tindrà lloc el proper 30 de maig, poden presentar els seus currículums a partir del proper dilluns, 19 de maig, a la seu del CAR Jove. Amb aquesta iniciativa, el consistori vol facilitar la contractació dels joves del municipi de cares a la propera temporada d’estiu, concentrant en un mateix espai i dia, oferta i demanda.

I per facilitat més encara la possible contractació dels joves per part de les empreses de Roses “des de el departament de Promoció Econòmica realitzaran un Taller per presentar-se millor a les entrevistes per tal de tenir èxit i com elaborar d’una manera més eficient el currículum professional”, ha manifestat la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

De moment, encara està per concretar la data en la que es durà a terme el Taller, però segons la mateixa regidora podria “ser el 25 de maig, abans, és clar, de la realització del worshop”.

El format “workshop” consisteix en la realització d’una roda d’entrevistes, concentrades en un dia i un espai concrets, durant les quals els empresaris poden conèixer personalment als demandants de feina i parlar amb ells sobre les tasques a desenvolupar, la durada dels contractes i les condicions de les ofertes, així com copsar de primera mà quines persones poden reunir un millor perfil per als llocs de treball disponibles.

L’experiència ve avalada a Roses per l’èxit de les sessions organitzades durant les campanyes 2012 i 2013. El primer any, van participar en la convocatòria una setantena de joves que buscaven feina per a la temporada d’estiu, mentre que els llocs de treball oferts van ser de 10. Per la seva banda, el passat estiu, es van rebre 129 currículums, i van ser coberts un total de 17 llocs de treball.

En els darrers dies, l’Ajuntament de Roses ha enviat circulars a empresaris i comerciants del municipi informant de la nova convocatòria i ja s’han començat a rebre les primeres sol·licituds. A partir del proper dilluns, 19 de maig, els joves interessats en aquesta convocatòria ja poden presentar el seu currículum a les oficines del CAR Jove, situat al número 39 de la Gran Via Pau Casals, en horari de 16 a 20 h, de dilluns a divendres.

Per millorar el procés de selecció dels candidats, el CAR oferirà també, el proper dijous 22 de maig,un taller formatiu on s’assessorarà els joves interessats sobre com redactar un currículum vitae, com preparar les entrevistes de feina, etc. La sessió tindrà lloc de 17 a 19 hores.