Roses finalitza la connexió dels pluvials de la zona Avda Montserrat-Plaça Llevant

Roses
Moment en que s'estava executant les obres a l'Avda Montserrat

Uns treballs molt necessaris per evitar les inundacions que patia la zona en cas de pluja

Aquesta setmana l’Ajuntament de Roses ha executat les obres de connexió dels pluvials del carrer Mossèn Carles Feliu a la canonada de l’Avinguda Montserrat. Uns treballs “molt necessaris perquè fins ara els pluvials es connectaven al clavegueram i quan plovia baixava molta aigua pel carrer ocasionant molèsties als veïns”, ha afirmat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández.

Concretament, els treballs han consistit en fer un parell de pous al carrer Mossèn Carles Feliu amb la confluència de l’Avda Montserrat, i connectats posteriorment a la canonada que passa tot just per sobre la plaça Llevant fins arribar al carrer Francesc Macià, “que permetrà ara recollir les aigües per sota terra i no per la superfície, que és el que estava passant ara, provocant inundacions”, ha explicat Fernández, el qual ha agrait que “aquestes obres s’hagin executat dins el termini previst d’una setmana, la qual cosa no estem acostumats”.

Així mateix, el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, ha volgut “demanar disculpes als veïns” per les molèsties que hagin pogut ocasionar les obres.