Roses ha estat la capital del futbol platja aquest passat cap de setmana

Un jugador del Mazarrón en el moment de llençar un penal contra la porteria del Roses Platja en el partit que va finalitzar amb empat a 3

A la platja del Rastrell de Roses es va disputar els Campionats Nacionals de Primera Divisió de Futbol Platja

El passat 25 de maig es va posar en marxa el Campionat Nacional de Primera Divisió de Futbol Platja en categoria masculina.

Una competició que compta amb la a participació dels deu equips que conformen la categoria de Primera Divisió, és a dir, el campió de la passada lliga, el Levante UD, el Recreativo de Huelva, del CD Santa Maria CF, l’AD Torrejón CF, el Cádiz CF, el Bahia Mazarrón, el CD FP Marbella, el Playas San Javier BS, el CDE Melistar i el Roses Platja.

Aquest campionat es disputa en una primera fase regular amb total de nou jornades, que es van repartir en tres fases. La primera es va disputar entre el 25 i 27 de maig a la població de Rota, a Cadis, i la segona ha tingut lloc aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny, a la platja del Rastrell de Roses, esdevenint la Vila en la capital nacional de Futbol Platja durant tres dies.

I finalitzades aquestes dues primeres fases cal destacar que el Roses Platja s’ha situat en tercera posició de la general provisional, només per darrera el CDE Melistar i el Cádiz CF, amb 3 partits guanyats, un empat i dues derrotes.

I pel que a la Primera Divisió Femenina, a Roses es va celebrar la primera fase amb la participació del Málaga CF, el Playas San Javier BS, el Bonaire Terrassa BSC, el Recreativo de Huelva, el CD Higicontrol Melilla, el Pozoalbense CD, el Turia Beach Soccer Club, el Cacereño Femenino Playa, el CD Fun And Learning, i l’amfitrió Roses Platja, que després de les tres primeres jornades es situa últim de la classificació general en haver guanyat cap partit.

La tercera fase de la Primera Divisió masculina es jugarà a  Huelva, després de la qual es dictaminarà què quatre equips aconsegueixen la classificació per a la ‘Final Four’.

Pel que fa a la Primera Divisió femenina, després de les tres primeres jornades disputades a Roses està previst celebrar la quarta a Càceres aquest proper dijous, 8 de juny.

Exit mobile version