Roses inaugura avui l’estiu

Vila de Roses

Amb la celebració de la Festa del Mar, el ‘Hola Market Estiu’, el Dia de la Música, el Festival Drons N’Roses i l’audició de sardanes Roses dona avui per inaugurades el gran nombre d’activitats que Roses acollirà durant la temporada d’estiu

Vila de RosesLa Festa del Mar de Roses, amb totes les activitats aquàtiques i culturals a preus populars que ofereix, esdevé, sens dubte, “en la porta d’entrada a l’estiu, sempre l’hem considerat així des que la celebrem fa nou anys, perquè les empreses presenten les seves novetats, i les ofereixen a un petit preu”, ha manifestat el president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Miquel Gotanegra.

Una Festa del Mar que es complementa amb el ‘Hola Market Estiu’, en el que participaran una quinzena de comerços per presentar les seves noves col·leccions en quant a la moda, i el lliurament dels Premis Arjau, els quals enguany reconeixeran a una generació de dones que Gotanegra ha preferit no desvetllar per mantenir la sorpresa.

I si la Festa del Mar se celebra a l’entorn del port esportiu, el ‘Market’ i el lliurament dels premis se se celebrarà a la Ciutadella. Una Ciutadella que compartirà escenari, a més , amb el Dia de la Música i el Festival de Drons N’Roses, esdevenint el recinte emmurallat en el centre neuràlgic de la majoria d’activitas d’avui dissabte.

Tot això, també està prevista la celebració del cinquè torneig de Vòlei Platja de l’Illa de Rodes, el Vermut groc amb el president de la Generalitat, la inauguració de la temporada de sardanes… Roses inaugura avui l’estiu.