Roses inaugura l’Skate Parc amb la previsió de fer-hi un altre

Inauguració Skate Parc

Un jove de l'equip Bestial Wolf fent un mortal durant l'exhibició

Centenars de rosincs i rosinques assisteixen a la inauguració del Parc Esportiu Municipal de Roses

Inauguració Skate Parc
Un jove de l’equip Bestial Wolf fent un mortal durant l’exhibició

El Club Bàsquet Roses amb un concurs de K.O., els riders de la marca Bestial Wolf, que van fer una exhibició amb patinets, i el DJ Goro, Óscar González, que va amenitzar amb la seva música l’acte, van ser els principals protagonistes de la inauguració del Parc Esportiu Municipal, que disposa d’una pista de skate, una segona de bàsquet i una tercera per practicar el futbol sala, a més de diferents petites zones verdes.
Un Parc Esportiu que era un dels objectius a complir en aquesta legislatura per l’equip de govern i que vol esdevenir “una zona d’esbarjo, bàsicament, dirigida a la mainada i el jovent, per a que juguin tirant pilotes a cistella, a futbol o patinant”, va assenyalar el primer tinent d’alcalde, Carles Pàramo.
El nou Parc Esportiu es troba situat a la zona esportiva del Mas Oliva-La Vinyassa, “però se’n poden fer més perquè no tot quedi concentrat en sola part del poble, per això, estem programant, quan toqui fer un altra a sobra del dipòsit d’aigua que hi ha darrera la Ciutadella, on hi ha immens espai on es pot repetir el que hem construït aquí”, va afirmar Pàramo, que també va assenyalar que a “Santa Margarida “també s’hi pot fer-hi alguna cosa”.
Per la seva banda, la regidora d’Esports, Anna Jorquera, va destacar que aquest Parc Esportiu “era reclamat i desitjat pels joves i els que no jo són tant, i que ara és ja una realitat”. Així mateix, Jorquera va voler agrair la seva col·laboració i participació “al Club Bàsquet Roses, a les botigues d’Esport Base Montjoi i Sito i al DJ Goro”.

Aquest nou Parc Esportiu de Roses, que va comptar amb un pressupost de 107.000 €, té una superfície total de 2.206 m2, 679 dels quals estan destinats a zona verda, 484 m2 a zona de skate i 802 m2 a zona de pistes, sent la resta ocupada per franges arbrades.