Roses inaugura una exposició d’artistes europeus que cada any acull una ciutat europea diferent

Exposició artistes europeus a la Ciutadella de Roses

Roses ha estat el lloc escollit enguany per acollir aquesta exposició d’artistes europeus

Exposició artistes europeus a la Ciutadella de Roses
Una de le obres que es poden veure a la Ciutadella de Roses

‘Rencontres Européennes d’Art et d’Artistes’ és una associació que té el patrocini del Parlament Europeu, el qual subvenciona la possibilitat que es facin exposicions d’arreu d’Europa.
L’any passat, aquesta associació presidida per l’ex eurodiputat per la regió de Baviera, Klaus Rheder, ja va ser a Roses. on artistes van exposar les seves obres a la galeria d’art Ros’Art ubicada al carrer Francesc Macià , nº 67, de Roses. Una mostra on va assistir l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, a la que van proposar poder fer una exposició a a la Ciutadella de Roses, ja que “quan vaig visitar la Ciutadella vaig veure que aquest recinte a més de la història de Roses és la història d’Europa, per això li vam proposar a l’alcaldessa poder fer una exposició en aquí, i vam veure una molt bona predisposició per part d’ella, per la qual cosa l’estem molt agraïts”, va afirmar Rheder.

Voluntat per part de Montse Mindan d’acollir una mostra que cada any es fa en una ciutat diferent d’Europa i “amb la que hem fet realitat un somni que tenia el president de l’associació ‘Rencontres Européennes d’Art et d’Artistes’ d’exposar a la Ciutadella. Una entitat sense ànim de lucre que l’únic que pretén es fa arribar l’art a totes les regions d’Europa, i per la qual cosa és un orgull que hagin escollit Roses per portar fins aquí el seu art”.

I aquest passat divendres es va inaugurar l’exposició de l’entitat ‘Rencontres Européennes d’Art et d’Artistes’ en la que intervenen 37 artistes de 5 regions europees diferents, entre d’ells els artistes rosincs Joan Comella, Narcís Costa Santiago Sánchez Santiago i Patricia Soler, “l’única que vam demanar, que poguessin exposar a la mostra artistes de casa nostra” va afirmar Mindan. Artistes locals que seran convidats a participar a l’exposició de l’any vinent que acollirà una altra ciutat d’Europa encara per determinar.

Aquesta exposició romandrà a l’Espai cultural de la Ciutadella fins al 30 d’agost.