Inici Actualitat Roses per la Independència posa autocars per assistir-hi a la manifestació a...

Roses per la Independència posa autocars per assistir-hi a la manifestació a Barcelona aquest 11 de novembre

L’objectiu és que la manifestació, convocada per les entitats sobiranistes per protestar pels empresonaments dels ciutadans i polítics catalans, sigui tan massiva i multitudinària com les de l’11 de setembre

L’Assemblea Nacional Catalana, ANC, i Òmnium Cultural han convocat una gran manifestació a Barcelona per aquest proper dissabte, 11 de novembre, a les 17 hores per protestar per l’empresonament dels Jordis, presidents de les dues entitats, i els vuit consellers del Govern de la Generalitat, per la sentència dictada per la jutgessa Carmen Lamela.

“Les dues entitats sobiranistes volen que esdevingui una manifestació tant multitudinària com les de l’11 de setembre, per això hem decidit organitzat autocars per viatjar a Barcelona i poder facilitar la participació de tota la gent de Roses i la comarca que vulgui anar”, ha afirmat el coordinador de la secció local de l’ANC, Roses per la Independència, Ramon Dachs.

Els autobusos sortiran des del pàrquing de la Ciutadella, ubicat a la Ronda Miquel Oliva Prat, a les 13 hores. Un cop acabat l’acte reivindicatiu “sobre les 8 del vespre”, s’iniciarà el viatge de tornada cap a Roses.

Els interessats en anar a Barcelona per participar en la manifestació poden fer la reserva del bitllet, al preu de 15 € per persona als telèfons 658 18 81 19 i 646 53 92 19.

Exit mobile version